The Chemistry of Korean Foods and Beverages

booksz

U P L O A D E R
03bb2495a99c8a3744fdbedf25a32e35.webp

Free Download Choon H. Do, Youngmok Kim, Agnes M. Rimando, "The Chemistry of Korean Foods and Beverages"
English | 2019 | pages: 208 | ISBN: 0841233691 | PDF | 15,0 mb
As people embrace new traditional cuisines, curiosity about the chemical composition follows. Korean foods and beverages have been inspired by Korea's unique location and climate. Some Koreans believe food is medicine, and this belief promotes the use of balanced and nutritional ingredients. The most distinctive feature of Korean food is the prominent use of fermentation, including kimchi, gochujang, doenjang, and jeotgal. In this book, contributors describe the chemistry that contributes to the flavor and composition of Korean cuisine, enabling this book to appeal to food scientists and chemists alike. It presents a scientific view of traditional and modern Korean foods that have essential roles in Korean culture, including health benefits, fermentation, processing, safety, packaging, microbial properties, and flavors.



Code:
Bitte Anmelden oder Registrieren um Code Inhalt zu sehen!
Links are Interchangeable - Single Extraction
 
Kommentar

In der Börse ist nur das Erstellen von Download-Angeboten erlaubt! Ignorierst du das, wird dein Beitrag ohne Vorwarnung gelöscht. Ein Eintrag ist offline? Dann nutze bitte den Link  Offline melden . Möchtest du stattdessen etwas zu einem Download schreiben, dann nutze den Link  Kommentieren . Beide Links findest du immer unter jedem Eintrag/Download.

Data-Load.me | Data-Load.ing | Data-Load.to

Auf Data-Load.me findest du Links zu kostenlosen Downloads für Filme, Serien, Dokumentationen, Anime, Animation & Zeichentrick, Audio / Musik, Software und Dokumente / Ebooks / Zeitschriften. Wir sind deine Boerse für kostenlose Downloads!

Ist Data-Load legal?

Data-Load ist nicht illegal. Es werden keine zum Download angebotene Inhalte auf den Servern von Data-Load gespeichert.
Oben Unten